ESAudio LTD.

Az ESAudió márka név közel öt éve ismert a piacon, hiszen cégünk akkor alakult azonban szakmai tudásunk több évtizedes múltra tekint vissza a munkatársak szakmában eltöltött tapasztalata alapján. Mi magunk is hangosítással illetve technikai berendezések installálásával kezdtük a szakmát, majd az első saját berendezések tervezését, gyártását 2008-ban kezdtük el. Akkor az volt a cél, hogy olyan hangrendszert fejlesszünk ki, amely a színházak speciálisan kialakított követelményrendszerének is meg tud majd felelni. Állandó probléma forrásra szerettünk volna megoldást találni, a színpadon használt mikroportok, határfelület mikrofonok, térmikrofonok használata esetén történő gerjedések kiküszöbölésére, valamint olyan hangzásvilág létrehozására, amely a szimfonikus zene legtökéletesebb torzításmentes visszaadására is képes.

Az évek során az ESAudio márkanév egyre ismertebb lett országszerte és ma már elmondhatjuk egyre népszerűbb a nemzetközi piacon is. Hangfalaink fő ismertető jegyei a kiváló minőség, érték és a hosszú élettartam, egyedi hangzás világ. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően új hangfal típusok kerülnek gyártásra, amelyek jól kombinálhatóak a speciális igényeknek megfelelően.

Az ESAudio fejlesztési stratégiája alapvetően az, hogy a cég által tervezett rendszerek kisebb vagy nagyobb helyszíneken – akár kültéri, akár beltéri alkalmazások során – minden felmerülő telepítési követelményt képesek legyenek kiszolgálni. Úttörőnek számító innovációnk, az ESA NJ széria ezen a téren egyedülállóan korszerű.

E-flexibilityTM szabadalmaztatott újításunk által egy gyors és rugalmas, kitűnő hangminőséget biztosító rendszert hoztunk létre. ESAudio termékeinket a legmodernebb számítógép-vezérlésű megmunkáló gépekkel állítjuk elő. Minden alkatrészt, amelyet tervezünk és gyártunk egy átfogó minőség ellenőrzésen tesztelünk.

Az ESAudio csapata hisz az innováció és a fenntartható fejlődés összhangjában. A termelő beruházásokat ennek figyelembe vételével végeztük az elmúlt években így az energia szükséglet egy részét napkollektorok segítségével állítjuk elő. A berendezések a legmodernebb CNC vezérlésű vágó, maró és megmunkáló gépek így a lehető legminimálisabbra optimalizálható az alapanyag gyártási veszteség.